Zomer en winter stalling

Ligplaatsen 

ER ZIJN NOG ENKELE LIGPLAATSEN BESCHIBAAR.
Door zijn unieke centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid is Jachthaven Achterbos bij watersporters als thuishaven bijzonder populair. In een dichtbewoond gebied zijn logischerwijs de beschikbare ligplaatsen dan ook snel vergeven. 
Ligplaatsen 
De ligplaatsen zijn vrijwel allen voorzien van een eigen stroomaansluiting en een watertappunt is altijd in de nabijheid. Veel ligplaatsen hebben een zijsteiger waardoor het opstappen van uw schip eenvoudig en veilig is. Onze boxen variëren in lengte van 4 tot 10 M, onze langszijplaatsen gaan tot 25 M
Verkoop aktiviteiten van uw boot is niet toegestaan.  Dit kan alleen in overleg met de directie van de jachthaven.

In de bijlage onderaan vindt u de prijzen en het havenregelement. Het Havenregelement is opgesteld zodat wij iedereen een prettig verblijf willen toewensen.

Veilig de winter door!

Jachthaven Achterbos biedt u de keus uit alle mogelijke vormen van winterstalling: in het water, op de wal of binnen in een mooie loods.  Welke optie u ook kiest, u kiest altijd voor veiligheid, beschutting en toezicht.
Het stallingsmateriaal is modern en de nieuwe loodsen zijn droog en goed verlicht. Klein en groot onderhoud is niet toegestaan. Bijtijds reserveren voor de overdekte stalling is gewenst.

De opties voor winterstalling op een rijtje:

  • Walplaatsen: op ons geasfalteerde parkeerterrein is ruimte voor open trailerbare open boten tot 3000 kg. Voorzie uw boot van een goed passend winterzeil. 
  • Havenplaatsen: in onze haven kunt u uw schip met een gerust hart even alleen wlaten: hij ligt daar beschut en veilig en we houden – zoals dat heet – een waakzaam oogje voor u in het zeil.
  • Winterstalling binnen in onze loods ligt uw boot beschermt en afgedekt. Dit is in samen werking met onze monteurs van de firma David's. 

Wij beschikken over een vorkheftruck die boten kan tillen tot 3000 kg. Maak vooraf een afspraak als uw boot in of uit het water moet worden gehaald.