Boothuis

Overkappingen voor uw boot

Wij zijn gespecialiseerd is in de verwerking van hoogwaardig aluminium tot bijzondere eindproducten.

De constructeurs leveren geheel toegesneden volgens uw wensen en eisen. Maar altijd met als doel optimaal resultaat en rendement. Op deze wijze kunt u uw bezit totaal beschermen tegen de weersinvloeden en uv-straling, maar ook beschermt het op deze wijze de nadelige gevolgen van de seizoenen denk maar eens aan sneeuw, hagel, regen enz.

Het boothuis is voor de booteigenaar de oplossing voor nog meer plezier van de boot. Dankzij het boothuis is er veel minder onderhoud nodig. Het boothuis biedt u optimale bescherming, is in maatvoering zeer flexibel leverbaar. En ook voor speciale constructies bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak eens vrijblijvend een afspraak met de professionele bouwers van optimale bescherming wij informeren u graag omtrent de snelle levertijd, uw terugverdientijd en de diverse mogelijkheden.

Uw boot beschermd tegen weersinvloeden

U wilt uw boot graag buiten laten liggen, zodat u elk moment kunt vertrekken, maar wilt deze uiteraard wel goed beschermen. Dat is mogelijk met de bootoverkapping. Dankzij de overkapping hebben weersinvloeden zoals hinderlijke alg, zure regen, uv-straling, sneeuw, hagel enz. geen vat op uw kostbaar bezit.

Dankzij de solide constructie en gebruik van hoogwaardige materialen kan de Abrigo het gehele jaar in weer en wind ongeacht de seizoenen buiten staan. In het ontwerp is rekening gehouden met een natuurlijke ventilatie, waardoor de luchtvochtigheid optimaal blijft. 
 

 

De combinatie van hoogwaardig aluminium en hoogwaardig PVC staan garant voor een onderhoudsarm resultaat. Het PVC doek afspoelen is voldoende. Meer werk heeft u er niet aan.
Een uniek aspect aan onze boothuizen zijn flexibiliteit in de maten. Overkappingen van 6 bij 2 meter tot 30 bij 7 meter en hoogtes van 1,20 meter tot 4,90 meter zijn voor ons geen probleem. Door het unieke koppelsysteem is aanpassen in zowel de hoogte, de breedte en de lengte mogelijk.
Omdat smaken verschillen is de boothuizen leverbaar in diverse kleuren. Op deze wijze kunt u de overkapping aanpassen aan de lig-situatie van uw boot bij uw woning of tuin. Alle kleuren worden geleverd in hoogwaardig PVC. Dit materiaal is zeer sterk en eenvoudig schoon te maken.
Afspraak is afspraak, Dankzij onze werkwijze en eigen productielijnen leveren wij snel en zeker. Alleen bij afwijkende kleuren, indien niet op voorraad, kan de levertijd met enkele dagen uitlopen. Maar normaliter is dit niet het geval en leveren wij binnen de afgesproken tijd. Snel en zeker.
 

Drijf- drijf systeem

Ook voor de drijvende boot overkapping hebben wij een passende oplossing. Het boothuis drijft in hoogte met het tij mee.
 

Wal- drijf systeem

Middels een gepatenteerd rolsysteem aan de walkant, is de gehele constructie voor iedereen makkelijk en vooral soepel te bedienen. Door een uitstekend schaniersysteem heeft het boothuis een hoekspeling van ruim 30 graden en heeft het tij geen invloed op het rolmechanisme.
 

Wal- wal systeem

Voor het wal- wal systeem hebben wij een dubbel rolsysteem ontwikkeld welke aan de beide vaste walkanten wordt bevestigd. Voordeel is een uiterst sterke en stabiele constructie van het boothuis.

Wilt u nog meer weten over prijzen en ons mooie produkt?
Bel of stuur een email dan komen wij er zo spoedig mogelijk op terug.