Nieuws

 

Atender stond op de Hiswa van 7 t/m 11 maart 2018 www.hiswarai.nl 

Sloep Huren;  http://www.amsterdamyachts.com/www.korvet.nl 

Atender test in de vaarkrant van de Telegraaf: http://www.telegraaf.nl/vrij/varen/27668460/__Strak_en_vriendelijk__.html

Introductie Atender 72. De foto's staan onder het kopje Asloep in ons sloepen assortiment.

Asloep 650 sloepen test door de Telegraaf.

http://www.telegraaf.nl/vaarkrant/24626452/__Hollands_welvaren__.html?ut...
 

In de Sloepenfan van mei – juni 2015 staat een onafhankelijke vaartest van de Asloep 770. Schitterend sloepen blad met prachtige foto's. Die dag waren aanwezig: Els van Dungen van De Strekkende MeterPeter Berkhout enHan Vander Vorst van Sloepen Centrum, Ronald de Tombe van Nautique Exclusive en natuurlijk Cees Den Toom van Jachthaven Achterbos / Scuba Academie

 

Persbericht                                                     

 

Asloep 770

Jachthaven Achterbos heeft zich als importeur van de succesvolle Asloep 650 sterk bezig gehouden met het concept van een nieuwe en grotere Asloep, de 770, en men is dan ook verheugd dit schip nu te kunnen introduceren.

Deze Asloep 770 kenmerkt zich door een zee van ruimte om te ontspannen en te loungen op het water. De sloep is van alle gemakken voorzien. Er is een groot zonnedek, een dikke rubberen stootrand, een luxe kussenset, verlichting, RVS beslag, een koelkist en toilet, en er zijn afsluitbare bakskisten. En toch heeft het zeer complete schip de uiterst scherpe prijs van €26995,–

De sterke punten van de Asloep 770 zijn het hoogwaardige polyester, de ruimte en stabiliteit, een rijke standaarduitrusting en de perfecte afwerking.

De sloep loopt al op een 16 pk Mitsubishi Craftsman dieselmotor, maar sterkere motoren – tot 42 pk – zijn eveneens mogelijk.

Door de geweldige vaareigenschappen voelt de Asloep 770  zich als een vis in zowel klein als groot water en geeft hij de consument een veilig en comfortabel gevoel. De standaard trimvlakken geven de Asloep een nog stabielere ligging en zorgen ervoor, dat de neus niet omhoog gaat als je sneller vaart.

De sloep is in elke RAL-kleur leverbaar, zodat de consument zelf de kleur kan bepalen.

De  Asloep 770 is compleet vaarklaar. Daarom is de lijst met andere mogelijkheden uiterst kort.  Een aantal luxe opties is natuurlijk wel te bestellen.